Hotelier

Hotelier je poslovno inofrmacioni sistem namenjen hotelima, motelima, banjama, SPA centrima, apartmanima, pansinonima i ostalim turističkim i uguostiteljskim objektima. Obuhvata kompletno hotelsko poslovanje kroz povezivanje i praćenje rada naplatnih, uslužnih, proizvodnih i magacinskih mesta. Podržava rad sa najsavremenijom opremom i na taj način modernizuje u ubrzava poslovanje.

Recepcija

Osnovni modul softvera predstavlja deo u kom se prate smeštaj gostiju, naplata računa i praćenje finansijskog poslovanja. U svakom momentu dostupni su Vam podaci o sobama, gostima, zaposlenima i finansijskom stanju objekta. Grafički prikaz omogućava jednostavno korišćenje velikog broja funkcija što garantuje brz i ispravan rad zaposlenih.

Telefonska centrala

Zahvaljujući ovom modulu svi pozivi iz soba će biti automatski evidentirani kao zaduženje gosta. Najčešće se koristi tarifiranje na osnovu utrošenih impulsa, a postoji i mogućnost tarifiranja po zonama na osnovu pozivnih brojeva. Naplata nastalih zaduženja se obavlja na nivou sobe, s’ tim postoji i mogućnost podele telefonskih poziva po prijavljenim gostima. Softver podržava sve vodeće proizvođače telefonskih centrala.

Rezervacije

Ovaj modul programa, pre svega, obezbeđuje ispravno kreiranje rezervacija i optimalno smeštanje gostiju.

Comments Off on Hotelier

Comments are closed.