Pantheon basic

PANTHEON Basic je poslovni program, namenjen samostalnim preduzetnicima i malim preduzećima. Osnovna prednost PANTHEON-a Basic je kvalitet i stabilnost – korisnik kupi poslovni program, počne s radom i nema više nikakvih briga. Sve popravke i nadogradnje se obavljaju automatski putem interneta. Blagovremena podrška je od ključnog značaja, zato su korisniku na raspolaganju više vrsta podrške. Svi korisnički priručnici, priručnik za početnike i video sadržaji su besplatni.

Jednostavno i brzo podešavanje


Podešavanje programa se odvija veoma brzo, za male korisnike se obavlja putem interneta i telefona. Pri instalaciji se određuju osnovna podešavanja i korisnik može da počne sa radom odmah nakon implementacije.

Stabilnost poslovnog programa


U PANTHEON-u Basic na prvom mestu je stabilnost i pouzdanost programa. Cilj je zadovoljan korisnik, koji program bez problema koristi više godina, pri tom se najmanje bavi raznim podešavanjima.

Predefinisani dokumenti i ispisi


Za brži početak sa radom u Pantheon Basic-u, korisnicima su na raspolaganju predefinisani dokumenti i izveštaji. Unapred podešene forme (template) omogućavaju da korisnik samo unese svoje podatke i počne sa radom.

Jednostavan rad sa računovodstvom


Skeniranje sistema omogućava korisniku da sa posla ili od kuće skenira dokument (npr. račun) i pošalje ga preko programa svom računovođi, koji mu račun proknjiži. Na taj način nije potrebna lična poseta računovodstvenom preduzeću.

Redovno osvežavanje zakonodavstva


Osvežavanje (nadogradnja) programa se dešava na svim značajnim promenama zakonodavstva. Promene se automatski prenose putem interneta svim korisnicima – brzo i jednostavno. Najčešće su promene vezane za zarade i obračunavanje PDV-a.

Prilagodite troškove vašim potrebama


Zbog različitih potreba korisnika na rapolaganju im je viša verzija PANTHEON-a. Manje zahtevniji korisnici za svoju verziju plaćaju manje, u slučaju da im kasnije zatreba viša verzija, uz doplatu, program jenostavno nadograde putem interneta.

Širok spektar podrške i pomoći


Korisnici dobijaju razne oblike podrške. Svi korisnički priručnici, priručnik za početnike i video sadržaji su besplatni, a sva direktna podrška korisnicima se naplaćuje po zvaničnom cenovniku ili po potpisanom ugovoru.

Kompatibilnost sa Windows-om (XP, 7)


PANTHEON je kompatibilan sa vašim operativnim sistemom Windows i ne zahteva nikakva dodatna sistemska podešavanja ili pretraživanja po računaru. Program prenesete na računar, odredite osnovna podešavanja i možete početi s radom!

Comments Off on Pantheon basic

Comments are closed.