Usluge

SMS Marketing

U oblasti savremenog poslovanja komunikacija sa potrošačima dobija poseban značaj. Idealnom se pokazala ona marketinška komunikacija u kojoj se na neposredan način obraćate ciljnom tržištu. SMS marketing je instrument komuniciranja koji Vam omogućava da kupcu, odnosno ciljnoj grupi marketinšku poruku saopštite direktno, bez posrednika. Ovakav marketing nudi pristup velikom broju korisnika i pruža sigurnost da je poruka stigla do ciljne grupe. Putem SMS-a možete da plasirate informacije o novim proizvodima, akcijskim prodajama i rasprodajama koje uskoro počinju ili su u toku.

Knjigovodstvene usluge

Vlasnicima samostalnih trgovinskih, zanatskih i uslužnih radnji, mikro i malim preduzećima nudimo zaokruženi paket koji sadrži licencirani poslovni softver, održavanje istog i kompletnu knjigovodstvenu uslugu po veoma povoljnim uslovima na mesečnom nivou.

Kvalitetnim i inovativnim softverskim rešenjima, svojim klijentima omogućavamo da svoje obaveze izvršavaju brzo i efikasno, a stalnim praćenjem zakonske regulative osiguravamo da poslovanje naših klijenata uvek bude provedeno u skladu sa pozitivnom regulativom.

Comments Off on Usluge

Comments are closed.