VECTOR SHOP – Elektronske cigarete

Od 01.08.2012 god. sa radom je počela nasa prva maloprodaja elektronskih cigareta, gde sa ponosom možemo reći da smo ovlašćeni distributeri firmi Joyetech, Kangertech, Vision. Pomenute firme su lideri na svetskom tržištu elektronskih cigareta, najpoznatiji, najpouzdaniji i ujedno najprodavaniji brendovi u svetu. Za više informacija: www.joyetech.com, www.kangeronline.com

Od 01.02.2014. godine poslujemo kao deo Inhalika grupacije čiji je cilj uvoz i distribucija elektronskih cigareta i tečnosti renomiranih svetskih proizvodjača.

Svi naši proizvodi su atestirani, provereni, originalni i odobreni od strane “Ministarstva Zdravlja Srbije”. U našoj ponudi se nalaze elektronske cigarete, rezervni delovi, dodatna oprema, tečnosti, ulja, ketridži, tankovi, baterije, punjači, atomizeri. Sve porudžbine primljene radnim danom do 14h šaljemo istog dana, isporuka je u roku od 24 sata putem kurirske službe.

Proizvode možete poručiti putem telefona 063 518 627, SMS-om na isti telefon, e-mailom na vector.ecig@gmail.com ili preko našeg web šopa www.elektronskecigarete.rs.

Pošiljke šaljemo isključivo na teritoriji “Republike Srbije” !

Comments Off on VECTOR SHOP – Elektronske cigarete

Comments are closed.